2011. szeptember 30., péntek

Forever Aloe Lotion (kék krém) - FLP eredeti - Jelenlegi ára: 2 890 Ft


Aloe Vera Lotion
Az Aloe Lotion egyik legismertebb termékünk, csodálatos, sokoldalú bőrápoló krém jojoba olajjal és E-vitaminnal, amelyek hidratálják és puhítják bőrünket. Kollagént és elasztint is adtunk ehhez a finom keverékhez, hogy segítségükkel a bőr sima és rugalmas maradhasson. Ideális választás a száraz, berepedezett, valamint a szélnek és az időjárás viszontagságainak kitett bőr számára.
Az Aloe Lotion enyhe illatú, de hosszantartó ápoló, bőrpuhító hatású krém. Kiváló a száraz és irritált bőr kezelésében. Gyorsan visszaállítja bőrünk pH-egyensúlyát, rugalmassá és puhává téve azt. A megújult formula a bőrápolási technológiák legújabb eredményeit felhasználva készült, így szenzációs hatást fejt ki arcunkon és testünk egész felületén.
Nettó térfogat: 118 ml
ALKALMAZÁS
A bőségesen felvitt krémet gyengéden masszírozza el, amíg a bőr teljesen fel nem szívja. Az eljárás igény szerint ismételhető.
Amennyiben más FLP-s termékre is szükséged lenne, kérlek írj, segítek!
Termékeim mind eredetiek és bontatlanok!! Hosszú szavatossági idővel! Minden termékem van, akár több darab is, tehát azonnal tudom postázni, nem kell rá várni!!!
A termék leütése után vedd fel velem a kapcsolatot!
Otp bankos vagyok!
Postázás: hétköznap 12 óráig megérkezett utalást még aznap postázom, a később érkezett utalást másnap! Kérlek ezt vedd figyelembe!



Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Az aukció vége: 2011-10-17 23:12
. Forever Aloe Lotion (kék krém) - FLP eredeti - Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Fontos