2011. június 30., csütörtök

Újjáépítő aktív nappali krém 65+ - Jelenlegi ára: 2 350 Ft


A bőr újrakonstruálója  65 +
Aktívan erősítő krém, amely csökkenti a mély ráncokat az SPF 15
A  speciális, - modern biotechnológia  rendkívül gazdag, rendkívüli  kombinációja  ez a krém, melynek révén az aktív összetevők rövid idő altt érnek el kiváló eredményt, a nagyon  érett bőr részére gyönyörű, egészséges megjelenést biztosít.
Mélyreható eleme az
új generációs tripeptid Son ® -Coll a kor által  gyengült kollagén szintézist stimulálja így ténylegesen feltölti , és felemeli a ráncokat, csökkenti azok számát, hosszát, szélességét és mélységét.
Hyaluronsav és az elasztin intenzíven hidratálja és puhítja, kitölti  a laza bőrt belülről . A ráncok csökkenése  jól észrevehető.
Értékes ásványi anyagok , mint 
kalcium,
réz és
szilícium  egyedülálló kombinációja és a
glikoprotein erősíti  és újjáépíti a bőr szerkezetét , helyreállítja  elvesztett sűrűségét és és megújuló képességét ,  használatával visszanyerhető az ovális arc  .
Gazdag omega-3 és
omega-6 Omega Plus tökéletesen táplálja a bőrt, és újjáépíti a a kor által meggyengült hidro-lipid réteget , megoldja a túlzott bőr-szárazság  és az esetleges bőrirritációt.
A  Centella Asiatica láthatóan fiatalítja a bőrt és javítja a  tónusát, gátolja a vascularis elváltozások kialakulását, a krém
UV szűrűvel van ellátva, hogy hatékony védelmet  nyújtson a káros UVA és UVB sugarak ellen , ezzel is  lassítva az öregedés folyamatát.
Az innovatív inulin, a prebiotikus növénnyel gazdagított receptúra  növeli a a krém hatékonyságát, segít helyreállítani a természetes fiziológiai  egyensúlyt a nagyon érett bőr számára.
Használata:
Gyengéden, finoman masszírozza bőrébe. Nappali krém.
szállítási költségek:   Ft  430 Ft 1 db vásárlásakor, több  termék megvásárlásával lényegesen csökken a db-ra eső költség.
 
Átutalást követően azonnali  postázás
 


Jelenlegi ára: 2 350 Ft

Az aukció vége: 2011-07-11 08:27
. Újjáépítő aktív nappali krém 65+ - Jelenlegi ára: 2 350 Ft

Fontos