2012. január 12., csütörtök

Gardróbszekrény - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

L alakú gardróbszekrény. Bal oldala 1, 20 m, jobb oldala 2, 40 m hosszú. A jobb oldali elemben 3 db hatalmas fiók és polcok találhatóak. A sarokrészen jobb oldalt két egymás alatt futó, rövidebb ruhaakasztó sín, bal oldalon a szekrényelem teljes hosszán végigfutó ruhaakasztó sín, alul 3 kisebb fiók, illetve polcok kerültek kialakításra. A fiókokon süllyesztett foganytú található. A három egymás mellett elhelyezkedő szekrényajtón IKEA foganytú van. A bal oldali ajtó a jobb oldali ajtó nyitása után nyitható.
A szekrény színe kívül középbarna, a belső elemek natúr színűek. Anyaga bükk furnér. Mind a furnér elemek, mind a hozzájuk tartozó szerelvények jó minőségűek. A szekrény jobb oldali külső sarkán 2 cm hosszú sérülés található, a padlótól kb. 20 cm magasságban, a fotón látható helyen. Az említett sérüléstől eltekintve a szekrény kifogástalan állapotú.
A gardrób kb. 2, 70 méteres belmagassághoz készült, így ennél alacsonyabb helyre a lábazat és a felső takaróelem magasságának megváltoztatásával lehet beépíteni.
A belső kialakításról sajnos nem készült fotó összeszerelt állapotban, így erről a rajzokat tudom mellékelni, amely alapján az asztalos legyártotta.


Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-20 10:58
. Gardróbszekrény - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Fontos